به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان راز و جرگلان، به مناسبت روز جهانی غذا  و در اولین روز از هفته ملی سلامت بانوان ایرانی، صبح امروز جشنواره پخت غذاهای سنتی و سالم توسط پزشک، ماما و مراقبین سلامت مرکز خدمات جامع سلامت شهری راز برگزار گردید.
هدف این جشنواره که نمادهایی از غذاهای بومی و محلی شهر راز را در برداشت، آشنایی و همچنین آشتی جوانان و خانواده با غذاهای سنتی و سالم و برچیده شدن غذاهای آماده از سفره ها بود.
در این جشنواره جمعی از رابطین، سفیران سلامت، بانوان و دانش آموزان شرکت نموده و در یک فضای شاد و صمیمی به پخت انواع غذاهای بومی و محلی به کمک ابزار و وسایل کاملا سنتی از جمله مشک، ظروف مسی، دستگاه رشته بری و ... پرداختند.
همچنین کلاس آموزشی با موضوع تغذیه سالم و نقش ورزش در سلامت قلب و عروق بانوان توسط خانم دکتر "آیدا مجاور" برگزار شد.
در پایان، با اهدای جوایزی، از شرکت کنندگان تقدیر و تشکر گردید.

 

 


از مجموع 1 رأی

فاقد نظر