نظارت بر کشتار دام در روز عید قربان

547 ٢:١٣ ق.ظ

بنابر گزارش روابط عمومی، بازرسان بهداشت محیط در روز عید قربان بر کشتار دام نظارت کردند.

 سرپرست شبکه بهداشت ودرمان شهرستان راز و جرگلان خاطرنشان کرد: بازرسان ضمن بررسی وضعیت  بهداشتی کشتار دامها، بر رعایت بهداشت فردی و استفاده از وسایل حفاظت فردی از جمله دستکش، لباس کار مناسب، چکمه، ماسک و کلاه تاکید داشتند.

رضا علی یوسفی افزود: همچنین با توجه به شرایط کنونی در استان خراسان شمالی و بیماری تب کریمه کنگو، به تمامی افرادی که دام خود را جهت قربانی کردن به محل کشتارگاه منتقل و یا بعضا در منزل دام خود را قربانی می کردند، تاکید شده است که لاشه دام خود را حداقل 24 ساعت در دمای صفر تا چهار درجه و جگر و قلوه دام را 48 ساعت در دمای یاد شده نگهداری و سپس مصرف کنند و همچنین در هنگام خرد کردن لاشه در منزل حتما از دستکش و عینک حفاظتی استفاده نمایند.


فاقد نظر