آداب غذا خوری در ماه مبارک رمضان

1166 ٩:١٢ ق.ظ

آداب غذا خوری در ماه مبارک رمضان

  1. در وعده ي سحري از پرخوري خودداري شود واز غذا هاي سهل الهضم استفاده كنيد.
  2.  - نوشيدن آب كافي در سحر به تامين آب بدن كمك فراوان مي كند .

    3 - خوابيدن بعد از وعده ي سحري مناسب نيست و حداقل نيم ساعت فاصله ايجاد شود.

    4 - مصرف به مقدار كافي  از سبزيها و ميوه ها به ويژه در روزهاي گرم در تامين نيازهاي آب و املاح بدن كمك خواهد نمود.

    5 - بين افطار روزه و وعده اصلي غذا حداقل 15دقيقه فاصله ايجاد شود .

     6 - افطاررا با مقداري مايعات نيم گرم نظير شير ،آبجوش يا چاي كمرنگ (بهتراست شيرين باشد)به همراه يك ماده ي غذايي شيرين نظير خرما شروع شود.

    7 - از نوشيدن آب سرد ويا نوشابه هاي سرد در هنگام افطار روزه خودداري شود.

    8 - بهتر است به هنگام افطار از غذا هاي كم حجم و مقوي استفاده گردد

    9 - از تند خوردن غذا پرهيز كنيد سبب دل درد(درد در ناحيه ي معده ) مي شود.

    10 - افرادي كه وزنشان بالاست از مصرف زولبيا و باميه به مقدار زياد پرهيز نمايند.

    11 - يكي از بهترين روشهاي كاهش وزن براي افرادچاق روزه گرفتن استبشرط آنكه از مصرف زياد مواد غذايي خودداري گردد .

    12 - نوشيدن شربت آبليمو در روزهاي گرم سال براي رفع كسالت بعد از افطار مفيد مي باشد.


فاقد نظر