توصيه های بهداشتی ويژه ماه محرم وصفر
️كليه افرادی كه در پخت غذا سروكار دارند بايد كارت سلامت داشته باشند و بهداشت فردی را رعايت نموده، هر روز استحمام نمايند و لباس كار سفيد و تميز بپوشند و موها و ناخن های كوتاه داشته باشند و دست ها را به صورت مرتب شستشو دهند.
️ورود و خروج افراد متفرقه به محل تهيه و توزيع غذا ممنوع می باشد.
️مواد غذايی اوليه بايد سالم و بهداشتی بوده و از محل های معتبر خريداری گردد.
️محل طبخ غذا بايد داراي شرايط بهداشتی مناسب باشد. و پس از پايان هر شيفت كاری نظافت و گندزدایی گردد.
️آب آشاميدنی استفاده شده بايد بهداشتی و ترجيحاً از شبكه توزيع عمومی باشد.
️مواد خام پروتئينی بايد از مكان های تحت نظر دامپزشكی تهيه گردد.
️براي سرخ كردن مواد غذایی از روغن مخصوص سرخ كردنی استفاده گردد.
️ استفاده از سنگ نمك ممنوع می باشد و نمك تصفيه شده مخصوص آشپزی استفاده گردد.
️ابزار كار تميز و بهداشتی و سالم استفاده گردد.
️استفاده از ظروف يكبار مصرف مخصوصاً ظروف گياهی و كاغذی در توزيع غذا توصيه می شود و حتی الامكان از ظروف چند بار مصرف استفاده نشود.
️زباله های توليدی به صورت بهداشتی جمع آوری و دفع گردد و از ريختن در معابر عمومی خودداري گردد.
️تجهيزات اطفاء حريق مهيا باشد.
️از ذبح و قربانی احشام در جلوی هیئت های عزاداری و معابر عمومی خودداری كرده و در محل های تعيين شده به صورت بهداشتی و تحت نظر دامپزشكی انجام گردد.